U wilt de slagkracht van uw managementteam vergroten tijdens het (her)inrichten van een QHSE/KAM organisatie. Dan is het inschakelen van een externe interim-manager een praktische en flexibele oplossing. Met een frisse blik kan QualityPortal uw situatie objectief analyseren. En we nemen u werk uit handen, zodat directie en management zich kunnen blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden.

Duidelijke afspraken

Om de tijdelijke samenwerking optimaal te laten verlopen, legt QualityPortal altijd zorgvuldig het plan van aanpak en de opdrachtformulering vast. Samen bepalen we concrete doelstellingen en maken we duidelijke afspraken over zaken als planningen, budgetten en bevoegdheden. Zo worden miscommunicatie en onrealistische verwachtingen bij beide partijen voorkomen.

Tijdelijke ondersteuning QHSE (KAM) traject

QualityPortal heeft vele jaren ervaring met interim-management, in verschillende lagen van organisaties en in de meest uiteenlopende sectoren. De interim-manager is deskundig op het gebied van QHSE (KAM), risicomanagement en techniek. Voorbeelden van situaties waarin wij u kunnen ontzorgen:

  • QHSE (KAM) afdeling opzetten voor een nieuw bedrijf/bedrijfsonderdeel;
  • Samenvoegen QHSE (KAM) afdelingen als gevolg van samenvoeging verschillende werkmaatschappijen of bedrijfsonderdelen;
  • Opzetten van een nieuwe kwaliteitsapplicatie;
  • Herstructureren bestaande QHSE (KAM) afdeling;
  • Tijdelijk aansturen QHSE (KAM) afdeling bij bezettingsproblemen.

Benieuwd wat een interim-manager voor u kan betekenen bij een QHSE (KAM) traject?

We vertellen u graag meer in een vrijblijvend gesprek